B&B De Stuifduinen homepage
B&B De Stuifduinen

Gastenboek

Teken ons gastenboek

Hebt u genoten van uw verblijf in onze B&B, laat gerust een woordje na.

Wat onze klanten vertellen

We hebben genoten van onze overnachting in Avondzon, jammer dat we maar kort op de kamer waren - want we hadden een zalig zonnetje op het terras. Het bad was een leuke meerwaarde maar de grootste troef is toch het ontbijt. Eitjes op bestelling, glutenvrij assortimentje en allemaal vers en meeste zelfgemaakt. Wij komen zeker terug!

Nathalie (23 februari 2019)


Heerlijk genoten van mijn korte overnachting in kamer avondzon. Heerlijk frisse lakens en een super ontvangst door Charlotte. Een eerlijk ontbijt met verse producten. Een bad bijna zo groot als een zwembad. Alles voorzien op de kamer en super netjes. Echt een aanrader!

Filip Depoortere (09.11.2018)


Heerlijk genoten van onze overnachting in kamer avondzon! Hartelijk ontvangst door Charlotte. Kamer lag er piekfijn bij! Het grote tweepersoonsbad is een grote troef, ideaal om volledig tot rust te komen. Het ontbijt was heerlijk. Allemaal verse producten, overheerlijke fruitsla, een grote meerwaarde dat je zelf op voorhand kan kiezen wat je graag wil eten. Kortom, een echte aanrader!

Astrid Van Damme (05.05.2018)


We hebben genoten van 'De Avondzon'. Leuke ontvangst door Charlotte. Lekker (keuze) ontbijt.
We komen nog terug in de zomer.
Linda en Erwin

Erwin en Linda Vandenheede - Vande Velde (28 februari 1 maart)


Zeer rustig gelegen B&B vlak aan natuurdomein De Stuifduinen (een mooi stukje Wetteren dat we niet kenden), comfortabele kamer en royaal ontbijt! Wat moet een mens nog meer hebben?

Veerle en Wouter (16 december 2017)


Flockdesign